You are currently viewing Undersøg mulighederne for tandlæge i forbindelse med rejse & ferie

Undersøg mulighederne for tandlæge i forbindelse med rejse & ferie

  • Post author:
  • Post category:Rejse

Når man forlader sin hverdags trygge og faste rammer er man bevidst eller ubevidst nødsaget til at tage højde for at nogle ting kan gå skævt eller decideret galt. Dette gælder naturligvis også i forbindelse med ens kommende rejse eller ferie, hvor man skal undersøge diverse muligheder for at få hjælp, dette kan f.eks. være i forbindelse med et akut besøg hos en tandlæge, hvis uheldet er ude og man knækker en tand eller mister en plumpe. Det kan være rigtig ubehageligt og ødelæggende for ferien, hvis man får smerter.

Sker uheldet dog på en af de sidste dage af ens ferie, eller rejse, må man selv vurdere om der er et behov for at opsøge en tandlæge i udlandet eller i nærområdet af, hvor ferien afholdes, eller om dette kan vente til man kommer hjem. Det kan dog være rigtig ubehageligt at gå rundt med en knækket tand eller have tandsmerter af forskellig art, hvilket hurtigt vil ødelægge ens ferie, da man ikke vil kunne nyde omgivelserne, oplevelserne eller ens medrejsendes selskab på samme måde, hvis man lider af tandsmerter af forskellig art.

Når man opsøger en tandlæge på sin rejse & ferie

Er rejsen gået til udlandet i forbindelse med årets ferie kan det være en rigtig god idé at forhøre sig med sit rejseselskab inden afrejsen angående de forskellige forholdsregler man skal være opmærksom på, hvis man får brug for læge eller tandlægehjælp. Er man dækket af en rejseforsikring vil denne til dels tage højde for besøg hos en tandlæge i udlandet, således at man kan tage derhen uden at være bange for at rejsebudgettet vælter fuldstændig. Ligeledes yder mange rejsebureauer også den service, at en af deres guides eller medarbejdere vil hjælpe én i forbindelse med tandlæge og lægebesøg.

Det kan for nogle være lidt angstpåvirkende at skulle opsøge en fuldkommen fremmed og udenlandsk tandlæge, derfor anbefales det, at man tager rejsebureauets guide eller kontaktperson med sig, hvis man akut skal til tandlæge i forbindelse med sin ferie. Dette anbefales naturligvis, da guiden vil have mere kendskab til området og dets faciliteter end man selv har, og ligeledes vil der oftest være tilknyttet en eller flere lokale læger og tandlæger til rejsebureauet, som de før har benyttet sig af i lignende situationer og derfor stoler på, hvorfor man også selv kan stole på den fremmede tandlæge.