You are currently viewing Sådan medbringer du din favoritkaffe på din ferie

Sådan medbringer du din favoritkaffe på din ferie

  • Post author:
  • Post category:Rejse

Er du typen, som ikke føler, at du kan vågne op uden din daglige dosis af friskbrygget kaffe så vil det måske være svært at forestille dig hvordan du skal klare den på ferien. Især hvis du ikke ved hvilke kaffemaskiner og bryggemetoder, som du kan gøre brug af det pågældende sted. Derfor bør du enten indstille dig på, at du er nødt til at tage tingene som de kommer, ellers må du slet og ret tage din kaffemaskine med på ferie.

Favoritkaffen i kufferten

Nogle mennesker går især op i, at det skal være den helt rigtige bønne, som de drikker mens det for andre i højere grad er bryggemetoden, som er god. Har du en yndlingsbønne vil du opleve, at det er dejlig nemt at tage en pose af denne bønne med på ferie, uanset hvor du skal hen. Det er dog klart, at hvis du er til hele bønner er du også nødt til at have en kaffekværn med. De behøver dog ikke at fylde så meget, hvorfor du sagtens kan have begge dele med.

Hvis du skal bo i en lejlighed et sted i udlandet, eller her i landet, så kan du være næsten sikker på, at der er en kaffemaskine, som du kan gøre brug af. For det er de fleste turister, som er interesserede i at lave deres egen yndlingskaffe da det er noget, som betyder meget for folk.

Kaffemaskinen kan også medbringes

Skal du bo i en lejlighed her i landet er der nok allerede en kaffemaskine når du kommer frem. Men har du mange meninger om hvordan kaffe skal laves og med hvilke maskiner vil du nok opleve, at du får brug for at medbringe din egen kaffebrygger.

 

Er du for eksempel vild med at brygge kaffe ved hjælp af en kolbe kan du nemt tage sådan en med. Flere og flere vælger denne bryggemetode da den gør, at du kan få en rigtig god kop kaffe, hvor alle aromaer er udtrukket på en måde, som giver den bedste og dybeste smag af kaffe. En sådan kolbe fylder ikke så meget og kan hurtigt tages i kufferten uden det betyder så meget. Derudover er det dog også vigtigt, at du medbringer en form for måler, som kan gøre, at vandet, du skal bruge har den rette temperatur. Her kan du vælge et klassisk termometer.