You are currently viewing Gode råd inden man tager på ferie i Indonesien

Gode råd inden man tager på ferie i Indonesien

  • Post author:
  • Post category:Rejse

Hvis du går og overvejer en rejse til Indonesien, er det en god ide for dig, at du læser mere her. Indonesien er nemlig et stort land og byder på meget mere end rejser til Bali. Omvendt er Bali også et helt fantastisk sted at besøge, og du kan sagtens bruge en hel ferie der. Det kommer altså meget an på, hvad du gerne vil opleve, hvilke steder du skal besøge i Indonesien. Klik videre her for at få flere oplysninger om landet.

I denne artikel kommer vi ind på nogle af de steder, der kan være spændende for dig at besøge, alt efter hvad du godt kan lide.

Badeferie og dykning
Badeferie i Indonesien hænger næsten uløseligt sammen med øen Bali. Den er kendt for sine lækre strande, hvor du kan bruge en hel ferie på at ligge og nyde livet, hvis det er det, du gerne vil.

Derudover er der også gode muligheder for at komme ud at dykke, når du tager til Bali. Hvis du allerede har et dykkercertifikat, handler det bare om, at du får dykkerflaskerne på ryggen og så kommer ned i dybet. Hvis du ikke har et certifikat endnu, kan du nemt tage det på øen. Der er mange steder, hvor du kan tage et certifikat på få dage.

Oplev komodovaraner i det fri

Komodovaranerne er et imponerende og skræmmende rovdyr. Lige så uinteresserede de er i mad, når de ikke er sultne, lige så interesserede er de i mad, når de er. Og for dem er mennesker også mad. Hvis du gerne vil opleve de store øgler eller de små drager, alt efter hvordan du ser på det, er det også i Indonesien, at du kan gøre det.

Det er nemt at kombinere rejser til Bali med en tur til de øer, hvor komodovaranerne lever – for de lever heldigvis ikke på Bali. Du kan for eksempel tage et par dage til Rinca Island, hvor du kommer ud at vandre, mens du spejder efter de store dyr. Du har dygtige guider med, der ved, hvor de skal finde varanerne, og hvordan de skal håndtere situationen, hvis de går til angreb.

Smukke templer på Java

Hvis du gerne vil se smukke templer på din rejse til Indonesien, er det en god ide, at du tager til øen Java. Det er der, hvor ørigets hovedstad Jakarta ligger. Det er dog ikke den by, som du skal besøge. Det er derimod Yogyakarta, der ligger i nærheden. Den er virkelig en drøm for dem, der interesserer sig for historie og kultur. Du kan blandt andet se fuglemarkedet, sultanens palads og et gammelt tempel.

Igen er det nemt for dig at kombinere Java med rejser til Bali. For når det kommer til Indonesien er det bare svært at komme uden om Bali – og hvem vil ikke gerne slutte deres tur til Indonesien af med, at de ligger på stranden et par dage og har det dejlig varmt? Det er nok de fleste, der godt kunne bruge det.