You are currently viewing Hvad skal være i rejsekufferten som digital nomade

Hvad skal være i rejsekufferten som digital nomade

  • Post author:
  • Post category:Rejse

Arbejder du til dagligt på kontor, så ved du, at arbejdet bliver meget nemmere og overskueligt, hvis der er orden og struktur i dine kontorartikler. Det kan for eksempel være, at du har en masse papirer, der skal holdes styr på, eller en masse forskelligt udstyr, der skal være lige ved hånden. Alle disse kontorartikler kan godt være svære at holde styr på, og dette gælder især, hvis du udover at arbejde på et fast kontor også rejser meget.

 

Det kan være, at du rejser en gang i mellem i weekenden på forretningsrejser, eller at du rejser fra dag til dag. Uanset hvad, så bliver dit arbejde meget mere overskueligt, hvis der er system i dine kontorartikler. Rejser du af og til, hvor du har brug for at have dine ting med dig, kan det være en smart idé, at have en række ekstra kontorartikler, du kan have med, når du skal rejse.

 

Disse skal selvfølgelig også være orden i, men hvilke ting har man egentlig brug for i rejsekufferten, når man er på farten? Herunder kan du finde en række forslag til, hvad der er værd at overveje, når rejsekufferten skal pakkes med kontorartikler.

 

Små og smarte kontorartikler, der er gode at have med på farten

Hvis du rejser ofte, så kender du sikkert irritationen ved, at du har glemt din klipsemaskine, stempelmaskine, eller hvad du nu ellers bruger hyppigt i forbindelse med det mobile kontorarbejde.

 

Først og fremmest er der alle småtingene blandt kontorartiklerne, der altid er gode at have ved hånden. Det kan for eksempel være en pakke tegnestifter og tuscher, hvis du skal fremvise noget på det møde, du er på vej til. Derfor er det en god idé at have et par ekstra pakker af mindre kontorartikler som tegnestifter, tuscher, hæfteklemmer og clips, så du ikke kommer til at efterlade disse mindre, men vigtige kontorartikler derhjemme.

 

Større kontorartikler tilpasset rejsekufferten

Herudover er det en god idé at have de lidt større ting som hulapparat, saks og klipsemaskine med i kufferten, så du ikke lige pludselig står med en række rodede papirer, der mangler at blive sat i system. Der findes flere gode muligheder fra forskellige udbydere, der tilbyder disse kontorartikler i mindre størrelser, så de passer lige ned i kufferten uden at fylde for meget.

 

Er du typen, der tit sender breve i forbindelse med arbejdet, også når du er på farten, så er det også en god idé, at anskaffe en brev- og pakkevægt, hvor størrelsen er tilpasset, så den passer i kufferten. Her er det også en god idé altid at have en pakke batterier liggende i kufferten, så de kontorartikler, som for eksempel vægten, der skal bruge strøm, ikke lige pludselig går død i en vigtig situation.

 

Så er du en vaske ægte digital nomade, der rejser tit i forbindelse med arbejdet, er det værd at overveje ekstra kontorartikler, der passer lige ned i rejsekufferten. Du ved aldrig, hvornår du får brug for den ekstra hæfteklemme til hæftemaskinen eller den ekstra tusch, når den gamle løber tør.