You are currently viewing Husk kondomerne til rejsen

Husk kondomerne til rejsen

  • Post author:
  • Post category:Rejse

Mange oplever, at der opstår amoriner i luften, når man rejser sydpå. Rigtig mange har sex på deres udlandsophold, og typisk også med flere parterne, hvis det er et længere ophold. Kondom er det eneste rigtige præventionsmiddel, når man er ude og rejse og man vil dyrke sikker sex. Det er nemlig det eneste præventionsmiddel, som beskytter mod kønssygdomme. Mange oplever, at man ved at dyrke sex i udlandet har en større risiko for at blive smittet med en kønssygdom. Særligt klamydia, herpes og kønsvorter er udbredt i udlandet, og alt afhængig af, hvor i verden man rejser, så er gonoré, syfilis og HIV også en smitterisiko.

Derfor er det vigtigt at huske på, at man skal beskytte sig på flere måder end mod uønsket graviditet. Det er derfor ikke nok at være på p-piller eller anden form prævention, hvis man ønsker at dyrke sikker sex på rejsen. Det er nemlig langt hyppigere at få en kønssygdom i turistområder og storbyer, end det er hjemme i Danmark.

Det er sikrest at have kondomerne med hjemmefra

Sex på rejsen er ikke altid planlagt. Det er en lyst, som kan opstå ved, at man tilfældigt møder en, som man føler sig tiltrukket af. Dette kan både være en turist eller en indfødt, og uanset, hvem det er, så er det vigtigt at være godt forberedt. Ved selv at medbringe kondomerne hjemmefra er man sikret, at kvaliteten af kondomet er i top, og at man har det på sig uanset tid og sted. Langt de fleste udlande sælger ikke kondomer lige så åbenlyst som i Danmark, og der kan være langt til nærmeste apotek.  Ved at købe kondomerne hjemmefra er man også sikret, at de er blevet opbevaret i den rette luftfugtighed og ikke har overskredet udløbsdatoen. Kvaliteten er nemlig meget varierende, når det kommer til kondomer i udlandet. Vær derfor altid på den sikre side.

Hvis man synes, det er en smule blufærdigt at skulle købe kondomerne i sit lokale supermarked, findes der mange steder på nettet, hvor man kan købe kondomer i alle afskygninger. De fleste forhandlere har et kæmpe udvalg, så man kan eksperimentere med forskellige smagsvarianter, størrelser og former.

Kondomer med nydelsen i fokus

Mange foretrækker desværre at have ubeskyttet sex for nydelsens skyld. Hvad mange ikke ved er, at kondomer i de fleste tilfælde, godt kan være med til at fremme nydelsen og bringe lidt leg ind i soveværelset, ligesom sexlegetøj kan. Kondomer gør det bare på en mere diskret og håndgribelig måde. I dag bliver der nemlig forhandlet kondomer med eksotiske smage, riller som fremmer nydelsen for især kvinder og ekstra tynde kondomer for mændenes skyld. Det er derfor slut med dårlige undskyldninger grundet de mange varianter. Ved køb af kondomer over nettet kan man opnå mængderabat, et bredere udvalg, billigere kondomer og hurtig levering. Kondomerne bliver sendt i anonym emballage, hvis man ønsker at være diskret. På nettet kan du købe anerkendte kondommærker i den bedste kvalitet, fra firmaer med høj kundetilfredshed.