You are currently viewing Du kan sagtens have det sjovt, selvom du beskytter dig under samleje

Du kan sagtens have det sjovt, selvom du beskytter dig under samleje

Ofte hører du om, at kondomet nedsætter følsomhed, eller at kondomer kun er til besvær. Kondomet er den måske ældste form for prævention. Desuden er det den eneste form for prævention, der både beskytter mod graviditet og seksuelt overførte sygdomme.

Ligeså irriterende et kondom kan være, ligeså rart kan det være, hvis du udforsker det marked der eksisterer indenfor området. På nettet findes mange udbydere, hvor du kan finde en masse forskellige slags kondomer. I dette lille indlæg beskrives lidt af de kondomer og produkter, der er særligt populære.

Bedøvende kondomer sælges mere og mere

Som tidligere nævnt er der ofte tale om, at kondomer nedsætter følsomhed. Alligevel ønsker mange at købe kondomer med lokalbedøvende creme. Formålet med de bedøvende kondomer er, at få manden til at kunne præstere længere i soveværelset, uden at opnå få tidlig udløsning. Af samme grund finder du den bedøvende creme på den indvendige side af kondomet.

Hvis du har en fast partner og ikke ønsker kondom, men du stadig gerne vil kunne præstere længere, fås også servietter med tilførte ekstrakter, der har samme formål som de bedøvende kondomer. De får dig til at holde længere.

En anden supersælger er potens kondomer

Ja du hørte rigtigt – potens kondomer. Men hvad er så det? Potens kondomet er et kondom, der indeholder et stof kaldet L-arginin. Dette stof øger blodtilførslen til penis, hvilket kan give en hårdere erektion. Formålet med dette kondom er at få manden til at virke større og hårdere. Dette skal så medføre lidt mere action i soveværelset. Kondomet er til glæde for begge parter, der kan opnå større nydelse end ellers.

Maksimal nydelse til hende kan sagtens opnås med kondom.

På flere online sider er de mest solgte kondomer fra mærket Durex. En af modellerne er Durex Mutual Climax. Her har kondomet den bedøvende effekt, der ofte efterspørges, så manden kan præstere længere. Oveni dette er kondomet udstyret med riller og dupper på udvendig side, der giver hende maksimal nydelse under hele akten.

Et andet kondom fra Durex, der er designet for hendes skyld er Durex Intense. Her er kondomet tilsat en speciel gel, der kaldes Desirex. Denne gel øger kvindens muligheder for at opnå klimaks under samleje, ved at intime zoner stimuleres skiftevis med varmende, kølende og prikkende følelser. Desuden er kondomet ligesom Mutual Climax udstyret med riller, der øger stimuleringen endnu mere.

Hvis du har fast partner og ikke ønsker kondom, er det stadig muligt at give hende den bedste nydelse. Til dette formål anbefales en gel, der har samme funktion som Durex Intense. Den særligt udviklede gel Desirex fås nemlig også i en flaske, der smøres på kvindens underliv, inden legen i soveværelset starter.