You are currently viewing Om at holde fri og holde FRI

Om at holde fri og holde FRI

  • Post author:
  • Post category:Rejse

Der er rigtig mange fordele ved, at være sin egen chef! Ikke alene sætter du dine egen arbejdstider, men du kan som udgangspunkt også ofte have dit arbejde med på farten. I bogen Det Lille Skridt får du en lang række håndgribelige råd, der kan hjælpe dig på vej. På ferien kan du så bedre koncentere dig om at holde fri.

Rejsende Onkel Mac

I børneserien Fragglerne var rejsende onkel Mac en gennemgående karakter, der var rejst ud i menneskenes verden for at studere dem. Han sendte løbende postkort hjem til sin nevø i Fraggleland med historier fra den store verden.

I dag er mulighederne for at holde sig informeret og online uendelige -derfor er det ofte svært at holde rigtigt fri, fordi vi altid er tilgængelige i større eller mindre omfang. Der er altid en mail, der kan tjekkes og besvares eller en hurtig sms, der kan sendes.

Hold FRI

Det er altid lettere at holde fri, når man ikke er hjemme. Vælger du at rejse er det altid et godt udgangspunkt at beslutte dig for at holde FRI, mens du er væk. Det betyder, at du med fordel kan lade de elektroniske devices blive hjemme fra ferien.

Hold helt fri – også mentalt, så du har mulighed for, at være helt nærværende og tilstede på rejsen og skabe nogle livsvarende og dejlige minder.

Ferie er en beslutning

Nyd solen, stranden, hinanden eller hvad end ferien består i. Rejs ud og skab minder, oplev verden og hold fri fra hverdagens trummerum. At rejse, er at leve, sagde H. C. Andersen.

Vær helt klar omkring, hvad ferien skal være og hold sig til det. At holde fri er en beslutning og fordi vi lever i den verden vi gør, kan det faktisk kræve en hel del at holde rigtigt FRI. Prøv at lægge mærke til, om du holder fri eller holder FRI, når du rejser på ferie.