You are currently viewing Babyudstyr til ferien

Babyudstyr til ferien

  • Post author:
  • Post category:Rejse

Har du styr på alt babyudstyr og babylegetøj til din næste familieferie?

Jeg tror vi alle har prøvet det der med, at stå på ferien og opdage, at man har glemt noget derhjemme – der er simpelthen intet værre. Derfor ELSKER jeg lister – alle former for lister, men især huskesedler.

Jeg er blevet kæmpe fan af det der google drive, hvor familien kan gå ind og tilføje, rette osv. Det er simpelthen så nemt og ved du hvad, så husker man faktisk det hele, med mindre man selvfølgelig har glemt, at skrive noget på listen. På den måde husker man alt legetøj og udstyr, og så undgår man, at stå i en dum situation med umulige unger og trætte forældre.

Vores næste ferie går til Norge, hvor vi skal op og stå på ski – vi kan slet ikke vente. Vi er så hamrende privilegerede, at vi både er på skiferie, sommerferie og lidt forlængede weekender i løbet af året. Det lyder måske af meget, men det føles altså ikke sådan – de rige har mange glæder og de fattige mange børn, er det ikke sådan ordsproget lyder?

Vi er rige på oplevelser og mange børn, og fattig på tid, heh.

Til skiferien er huskesedlen lang. Det er den dog altid men i år, har ungerne tilføjet en del ekstra til listen, bla. masser af brætspil, legetøj, bamser, tegnebøger, blyanter, læsebøger og you name it. Listen er nærmest uendelig.

Det er godt vi har en stor bil, med masser af plads. Vi har dog ikke vores ski med i bilen, dem har mine svigerforældre med i deres. De er kun 2 personer i deres store bil, så de er altid så søde, at tilbyde at tage vores med. Det er simpelthen så fantastisk, at de gider at tage dem med.

Og går vi lige og mangler noget, så køber vi vores  Babyudstyr på onlinekids,dk