You are currently viewing B2B webshop

B2B webshop

Som selvstændig er det ikke nemt at finde tid til at holde ferie. Måske du også er selvstændig og kender til det evige problem?

Man arbejder 20 timer i døgnet og holder aldrig ferie, men af og til er man altså nødt til at stemple ud, hive stikket, koble fra, stikke af fra det hele og få pulsen lidt ned – kært barn har mange navne, er det ikke sådan ordsproget er.

You get the point..

Som selvstændig webshop ejer er det virkelig svært at forlade biksen, især sådan som verden er i dag, hvor man faktisk helst skal have levering samme dag, som man bestiller. Vi har ingen ansatte, så når vi skal på ferie, er vi lidt afhænge af familie og venner. Heldigvis har vi nogle søde venner der gerne hjælper med pakning af bestillinger, imens vi er på ferie. Der skal dog stadig bestilles varer og besvares mails, så helt ferie har man aldrig. Gudskelov er der mere eller mindre internet alle steder, så kunde mails kan besvares og så findes der b2b webshop løsninger, der gør, at vi kan bestille varer, trods vi ikke er på lageret – i love it.