You are currently viewing Nybyggeri i Østjylland

Nybyggeri i Østjylland

Vi er lige kommet hjem fra en skøn ferie i New York. Det var en surprise ferie for min bedre halvdel og en ferie helt uden børn. Der er i den grad blevet tanket op på kærlighedskontoen og ikke mindst på energi- og overskudskontoen.

New York er en fantastisk by, men en by der er mest fantastisk når man ikke har børn med. Vi var der sidste år med ungerne, også en helt fantastisk tur, men man når altså bare mere uden børn. Man får i hvert fald ekstra mange kilometer i benene uden børn, heh.

På en af vores lange gåture, faldt snakken igen, på vores drøm om at flytte i hus og meget gerne i noget nybyggeri. Vi undersøger jævnligt boligmarked og desværre er vores økonomi bare ikke lige der, hvor vi har 5 millioner til at gå ud og købe et hus. Vi har enkelte gange – bare for sjov, undersøgt hvad nybyggeri i Østjylland, Midtjylland og Sydjylland koster. Her kan alle jo være med, men desværre er det bare ikke lige der vi vil bo. Vi vil godt blive i nærområdet, måske finde en grund, hvor der er mulighed for at bygge nyt.

Drømmen er stadig nybyggeri og gerne et af de der lavenergihuse. Man har vel lov at drømme?